در بهترین کافه های دنیا چه خبره؟

در بهترین کافه های دنیا چه خبره؟

اولین کافی شاپ با نام استارباکس در سال ۱۹۷۱ در شهر سیاتل با همکاری یک معلم زبان انگلیسی به نام جری بالدوین، یک معلم تاریخ به نام زو سیگل و نویسنده ای به گوردون بوکر کار خود را آغاز نمود.

دقایقی در بزرگترین کافی شاپ جهان

استارباکس بزرگترین کافی شاپ زنجیره ای در جهان است. دفتر اصلی این شرکت در شهر سیاتل در آمریکا واقع شده است.

تعداد شعبات استارباکس در جهان بالغ بر ۱۶۱۲۰ شعبه است که حدود ۱۱۰۰۰ شعبه آن در آمریکا، ۱۰۰۰ شعبه در کانادا و ۸۰۰ شعبه در ژاپن و بقیه شعب در کشورهای مختلف از جمله مکزیک، چین، بریتانیا، استرالیا، فرانسه، آلمان، عربستان سعودی، ترکیه، اسپانیا، اتریش، اندونزی، یونان، شیلی، پرو، نیوزلند، مالزی، لبنان، امارات متحده عربی قرار دارند. نام این شرکت از شخصیت استارباکس، یکی از شخصیت های "موبی دیک" رمان معروف هرمان ملویل، گرفته شده و نشان استارباکس یک پری دریایی دارای دو دم را نشان می دهد.

علاوه بر انواع قهوه دم کردنی و اسپرسو، در فروشگاه های استارباکس چای، انواع نوشیدنی ها، شیرینی، ساندویچ های آماده و نوعی میلک شیک قهوه اختصاصی استارباکس با نام «فراپوچینو» نیز سرو می شود. در فروشگاه های واقع در سیاتل، شیکاگو و چند شهر دیگر صبحانه شامل تخم مرغ، همبرگر، پنیر، شیرینی کره ای (مافین) و ساندویچ اسفناج نیز به مشتریان پیشنهاد می شود. ثابت بودن قیمت ها در فروشگاه های استارباکس یکی از قوانین این شرکت است.

استارباکس

تاریخچه

اولین کافی شاپ با نام استارباکس در سال ۱۹۷۱ در شهر سیاتل با همکاری یک معلم زبان انگلیسی به نام جری بالدوین، یک معلم تاریخ به نام زو سیگل و نویسنده ای به گوردون بوکر کار خود را آغاز نمود. مشوق این سه نفر در راه اندازی مکان فوق که در آن قهوه خام و تجهیزات مختلف مرتبط با آن به فروش می رسید، شخصی به نام آلفرد پیت بود. این فروشگاه واقع در Pike Place کماکان به فعالیت مشغول است.

استار باکس

در سال ۱۹۸۲ موسس اصلی این شرکت هاوارد شولتز با پیشنهاد فروش قهوه و اسپرسو نوشیدنی، در کنار قهوه خام، به جمع شرکا پیوست. در آن زمان عقیده عمومی بر این امر استوار بود که قهوه باید تنها در منازل افراد تهیه شود، بنابراین پیشنهاد شولتز از جانب سه شریک دیگر پذیرفته نشد، آن ها معتقد بودند که ورود به عرصه فروش نوشیدنی، باعث انحراف مسیر و مانع از رسیدن به هدف مورد نظر خواهد شد.

پس از آن در سال ۱۹۸۵ شوالتز به تنهایی یک سری کافی شاپ زنجیره ای تحت نام 11 ‏Giornale را تاسیس نمود. در سال ۱۹۸۷ مالکان استارباکس حق امتیاز فروشگاه های خود را به 11 ‏Giornale شولتز واگذار نمودند. شولتز به سرعت آن دو را با هم ادغام نمود و به گسترش کافی شاپ استارباکس در کشورهای مختلف همت گماشت.

اولین کافی شاپ های زنجیره ای استارباکس در همان سال، در شیکاگو و نیز شهر ونکوور کانادا تاسیس شدند، در سال ۱۹۹۶ اولین کافی شاپ استارباکس خارج از آمریکای شمالی در شهر توکیو راه اندازی شد. در سال ۱۹۹۸ فروشگاه های این شرکت در کشور انگلستان نیز با استقبال فراوان روبرو شد. در ماه آوریل سال ۲۰۰۳، قهوه های استارباکس به عنوان بهترین قهوه در سیاتل انتخاب شد و تعداد شعباتش در سراسر جهان به ۶۴۰۰ عدد رسید.

استارباکس در کانادا

استارباکس و محبوبیت جهانی

موفقیت استارباکس تنها به کشور آمریکا محدود نبوده و نیست، این نام محبوبیت و موفقیت جهانی دارد. امروزه در خیابان های مختلف بسیاری از شهرهای بزرگ جهان، کافی شاپ های استارباکس به چشم می خورد. عمده شهرت کافی شاپ های زنجیره ای استارباکس، منوی اختصاصی آن هاست که در آن تنوع قهوه ها بسیار زیاد است؛ در نتیجه به منظور آسان تر شدن انتخاب نوع و طعم قهوه برای مشتریان و همچنین امکان تست ترکیبات مختلف، منوها به صورت هفتگی تغییر می کنند.

علاوه بر قهوه، نوشیدنی های گرم دیگر همچون کاپوچینو و لاته ها که مایه اصلی همگی آن ها از اسپرسو تشکیل شده است و شکلات گرم، کرم ها و شربت هایی با طعم های مختلف که فاقد اسپرسو می باشند، نیز در شعبات مختلف استارباکس سرو می شوند. در فصل زمستان نوشیدنی های گرم محبوب ترین پیشنهاد کافی شاپ های زنجیره ای استارباکس است، برخلاف گرمای تابستان که ترکیبات مختلفی از قهوه و طعم های دیگر به همراه شیر، شکر و یخ خرد شده اصلی ترین انتخاب مشتریان را تشکیل می دهد.

استارباکس در جهان

در بهترین کافه های دنیا چه خبره؟

اگر از آن دسته آدم هایی هستید که فکر می کنید قهوه با ذائقه ایرانی ها جور در نمی آید باید بدانید که اتفاقا ایرانی ها قبل از اینکه چایخور باشند، قهوه خورهای حرفه ای بوده اند. اوج قهوه خوری ایرانی ها هم به دوران قاجار بر می گردد و داستان های قدیمی درباره قهوه قجری گویای همین موضوع است. روند محبوبیت قهوه ادامه داشت تا چندین سال بعد در سال 1275 شمسی که اولین بوته چای توسط کاشف السلطنه وارد ایران شد و بعد از آن انگار ایرانی ها نوشیدنی مورد علاقه شان را پیدا کرده باشند از چای دل نکندند. به نظر می رسد اگر سیر عشق ورزی ایرانی ها به قهوه ادامه پیدا می کرد، حالا قهوه خانه های ایرانی هم در فهرست بهترین کافه های دنیا جایی داشتند.

فهرستی که پایین تر می بینید، فهرست چند تا از بهترین کافه های دنیاست به انتخاب سایت ucityguides.com که یکی از پایگاه های معتبر معرفی اماکن توریستی است.

استیت:

کافه استیت در دانمارک یکی از پنج کافه برتر در دنیاست. این کافه محیط چندان بزرگی ندارد اما سرویس دهی آن روزانه مشتریان ثابت و گذری بسیاری را به خود جذب کرده است. نکته جالبی که در این کافه به نظر می رسد، ساعت کاری آن است. برخلاف کافه های ایرانی، این کافه در روزهای هفته از ساعت ۷:۳۰ صبح آماده به کار است مشتریان این کافه در کنار قهوه این کافی شاپ، هات چاکلت آن را نیز به عنوان مشهورترین محصول آن می دانند.

کالکتیو:

کافه کالکتیو رتبه دوم در بین ۱۰ کافه اول دنیا را به خود اختصاص داده است. این کافه که در پایتخت آلمان قرار دارد، یکی از کافه هایی است که به گفته مشتریان آن از یک کافه معمولی فراتر بوده و محیط آن نیز برای مشتریانش بسیار دوست داشتنی و جذب کننده است. صاحبان این کافه نیز می گویند هدفشان از افتتاح کالکتیو چشاندن تجربه ای جدید در طعم قهوه به مردم است.

کافه:

این کافه با همان نام کافه در بین مردم روسکلید دانمارک معروف است، به اتمسفر آرامبخش، دوست داشتنی و صمیمی در بین مشتریان معروف است. نکته جالب دیگر در مورد این کافه، ساخته شدن تمام مبلمان آن از چوب بازیافتی به نشانه حمایت از طبیعت است.

بین هان تر:

کافه بعدی، کافه بین هان تر در نیویورک است. این کافه که در سال ۲۰۱۲ برنده جایزه سال قهوه شد از دیگر کافه هایی است که به وسیله مشتریان خود تبدیل به محیطی آرام و دوست داشتنی برای گذراندن یک روز خوب است.

نت وزیک اند کافی:

این کافه ای است در لندن که همانطور که از نام آن بر می آید در کنار ارائه بهترین نوع قهوه به مشتریان خود، تلاش بسیار زیادی نیز برای ارائه موسیقی و نوشته های مشتریان به صورت کتاب های دست نویس برای ارائه به سایرین نگهداری می شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.